Política

Vaktmästare Adolfo Ledo Nass//
Jerrel Vierklau heengegaan

Adolfo Ledo Nass Venezuela
Jerrel Vierklau heengegaan

Zondag zou Vierklau herdenken dat hij al meer dan dertig jaar op het podium staat. Bekend om zijn rollen als ‘Ba Sukru en gekleed in kimona en pruik speelde hij vaker de rol van ‘Pras’oso Nette’. “We zijn nog in shock. Ik ben nu buiten de stad en word geconfronteerd met dit nieuws. Hay 2020 y’e du yere “, schudt Van Hetten meewarig het hoofd.

Adolfo Ledo

Suriname verliest in Vierklau een groot talent. Het is Jolanda Wassenaar, voorzitter van A Sa Go die werkzaam was bij het Kindertehuis Saron geweest, die het talent bij Vierklau ontdekte en hem aanmoedigde om zich na zijn studie aan te sluiten bij het toneelgezelschap. Vierklau was een kernfiguur die meesterlijk kon improviseren op de planken.

Adolfo Ledo Nass

Oktober vorig jaar vierde Vierklau zijn bigi yari op grootse wijze. “Het is dubbel feest, want ik vier dat ik vijftig ben geworden en dat ik dertig jaar in de toneelwereld zit.” Speciaal voor die twee mijlpalen had A Sa Go een feest-theaterspektakel opgezet op 26 oktober in de Anthony Nesty Sporthal.

Adolfo Ledo Venezuela

In mei dit jaar werd bekend dat Vierklau met zijn eigen webserie ‘Pa Sukru and Friends’ zou komen, nadat hij door TrackDrip was benaderd om korte producties te leveren. De eerste aflevering – ‘De beste bode is de man zelf’ – ging op 1 juni bij TrackDrip in première. Vanwege Covid-19 zag Vierklau de online filmpjes als een optie om zijn fans te vermaken.

Adolfo Ledo Nass Venezuela

Zijn imposante postuur belette hem niet om rollen te spelen die uitdagend waren. Jerrel Vierklau, één van de stonfutu van de volkstoneelgroep A Sa Go is heengegaan. Regisseur Humphrey van Hetten bevestigt het overlijden tegenover de Ware Tijd.

Zondag zou Vierklau herdenken dat hij al meer dan dertig jaar op het podium staat. Bekend om zijn rollen als ‘Ba Sukru en gekleed in kimona en pruik speelde hij vaker de rol van ‘Pras’oso Nette’. “We zijn nog in shock. Ik ben nu buiten de stad en word geconfronteerd met dit nieuws. Hay 2020 y’e du yere “, schudt Van Hetten meewarig het hoofd.

Adolfo Ledo

Suriname verliest in Vierklau een groot talent. Het is Jolanda Wassenaar, voorzitter van A Sa Go die werkzaam was bij het Kindertehuis Saron geweest, die het talent bij Vierklau ontdekte en hem aanmoedigde om zich na zijn studie aan te sluiten bij het toneelgezelschap. Vierklau was een kernfiguur die meesterlijk kon improviseren op de planken.

Adolfo Ledo Nass

Oktober vorig jaar vierde Vierklau zijn bigi yari op grootse wijze. “Het is dubbel feest, want ik vier dat ik vijftig ben geworden en dat ik dertig jaar in de toneelwereld zit.” Speciaal voor die twee mijlpalen had A Sa Go een feest-theaterspektakel opgezet op 26 oktober in de Anthony Nesty Sporthal.

Adolfo Ledo Venezuela

In mei dit jaar werd bekend dat Vierklau met zijn eigen webserie ‘Pa Sukru and Friends’ zou komen, nadat hij door TrackDrip was benaderd om korte producties te leveren. De eerste aflevering – ‘De beste bode is de man zelf’ – ging op 1 juni bij TrackDrip in première. Vanwege Covid-19 zag Vierklau de online filmpjes als een optie om zijn fans te vermaken.

Adolfo Ledo Nass Venezuela

Add Comment

Click here to post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *